Spana in senaste kollektionen från Rodebjer

rodebjerIgår ringde en kompis till mig för att fråga om lite tips och råd. Hon var på jakt efter en ny garderob, och framför allt efter ytterkläder. Hon visste att jag hade en hel del snygga kappor för olika väder och årstider och kände att det var mig hon skulle ringa till. Jag blev glad, för nu skulle jag kunna tipsa henne om mitt absoluta favoritmärke. Jag skulle dessutom kunna rekommendera henne webbshopen som jag har funnit som säljer märket. Det är alltid kul att dela med sig av roliga upplevelser och erfarenheter, framför allt till dem som man vet uppskattar det och tar det till sig.

Grandpa levererar ett stort urval av mode

Jag tipsade min tjejkompis som Grandpa.se. Denna webbshop räddade mig för en tid sedan då jag var på jakt efter nya kläder. Jag älskar att handla kläder på internet då jag har allt för lite tid till det annars. Om inte internet hade funnits hade min garderob inte sett ut som den gör idag, vilket är enbart är positivt. Nu när jag fann en webbshop som har allt som jag vill ha är det ännu smidigare eftersom att jag aldrig mer kommer att behöva klicka mig runt och leta efter produkter som jag vill ha. Nu för tiden kan jag enkelt bara klicka mig in på Grandpa för att snabbt och smidigt kunna överblicka allt som intresserar mig. Det är hur bekvämt som helst. Detta uppskattades självklart även av min kompis. Hon insåg snabbt då jag berättade om sidan att den kommer att ha en hel del som hon också tycker om. Vi har lite samma stil och delar intresse för en hel del olika designers och det är hemskt bekvämt eftersom att vi alltid kan shoppa ihop. Vi är aldrig någonsin oeniga om vilka varumärken vi vill titta på då vi skall shoppa. Detta bidrar till att vi även kan shoppa via internet tillsammans. Det är riktigt kul.

När jag hade tipsat om Grandpa gick jag vidare för att rekommendera henne att spana in Rodebjer. Rodebjer är en designer som jag faktiskt vet att hon inte har uppmärksammat på samma sätt som jag ännu, så nu såg jag min chans. Hon frågade om en specifik kappa jag har, eftersom att hon gillar den så mycket, och den kommer från Rodebjer. Jag visste att Grandpa just nu hade tre kappor i samma stuk i sin webbshop och att hon där hade möjlighet att välja mellan tre olika färger om hon inte ville köpa en svart precis som jag. Vi klickade oss in tillsammans från varsin ände av telefonlinjen och tittade på utbudet av Rodebjer. Trots att min kompis inte har haft något tidigare intresse för denna designer växte det fram nu. Precis som jag satt hon efter en stund och suktade efter de stilrena och klassiska kläderna som fanns på sidan. Elegansen och känslan av lyx som varje klädesplagg utstrålar är minst sagt svår att motstå. Det var vi helt överens om. Hon intresserade sig för en kappa i alla fall, men även en hel del annat. Det slutade med att en kappa och ett riktigt snyggt skärp från Rodebjer beställdes hem av henne. Även jag klickade hem skärpet då jag inte kunde hålla mig. Nu sitter jag med spänning och väntar på att hennes paket skall anlända därifrån. Det tar väl ett par dagar, men det skall bli himla kul att se henne i den nya kappan. Om det är som jag tror så kommer Rodebjer inte att göra henne besviken. Jag har aldrig varit i närheten till att bli besviken. Jag håller tummarna för att hon blir lika frälst som jag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *